March 15, 2019

Vincent, student e-Commerce, bouwt vanaf Curacao aan studie!

By admin-255 Views-No Comment

Mijn stageperiode op Curaçao was een onvergetelijke ervaring. Ik heb niet alleen mijn kennis en vaardigheden kunnen verbeteren, maar ook de kans gekregen om de prachtige cultuur en natuur van het eiland te ontdekken.

Talent World International heeft mij hierbij fantastisch geholpen. Voorafgaand aan mijn vertrek kreeg ik een uitgebreid introductieprogramma waarin ik niet alleen informatie kreeg over de cultuur en gebruiken op het eiland, maar ook over de werkcultuur en de retailer waar ik stage zou lopen. Dit heeft mij enorm geholpen om me snel thuis te voelen op Curaçao en direct aan de slag te kunnen gaan.

Tijdens mijn stage heb ik mij vooral gericht op het verbeteren van de online verkoop van de retailer waar ik stage liep. Hierbij heb ik veel gebruik gemaakt van mijn kennis en vaardigheden op het gebied van e-commerce, maar ook van mijn passie voor watersport. Het was namelijk erg waardevol dat ik deze passie kon combineren met mijn stage, omdat de retailer zich voornamelijk richt op de verkoop van watersportartikelen.

Gedurende mijn stage had ik af en toe behoefte aan extra ondersteuning en advies. Ook hierbij kon ik rekenen op de hulp van Talent World International. Dankzij hun expertise en ervaring op het gebied van stagebegeleiding konden zij mij altijd snel en adequaat helpen. Dit gaf mij veel vertrouwen en zekerheid tijdens mijn stageperiode op Curaçao.

Al met al kan ik terugkijken op een zeer geslaagde stageperiode op Curaçao, mede dankzij de hulp en ondersteuning van Talent World International. Ik zou dan ook iedereen aanraden om gebruik te maken van hun introductieprogramma en begeleiding, omdat dit echt het verschil kan maken tijdens een stage in het buitenland.