March 1, 2023

Dionne bouwt aan haar eigen bedrijfsonderdeel tijdens stage!

By admin-262 Views-No Comment

Ik ben Dionne en ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over mijn stage bij Talent World. Ik heb hier niet alleen veel geleerd over het runnen van een stagebureau, maar ook over het belang van een positieve mindset en het volgen van je passie.

Tijdens mijn stage bij Talent World kreeg ik de mogelijkheid om een eigen business onderdeel op te zetten, namelijk een stagebureau voor buitenlandse stages. Dit was een fantastische kans om mijn ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor reizen te combineren met mijn carrière. Ik kreeg veel ondersteuning en begeleiding van mijn collega’s bij Talent World, wat me enorm heeft geholpen om mijn bureau tot een succes te maken.

Maar het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn stage is de kracht van een positieve mindset. Het is niet altijd makkelijk om je eigen bedrijf te runnen, zeker niet in het begin. Maar door te geloven in mezelf en mijn vaardigheden, en door positief te blijven, ben ik erin geslaagd om mijn bureau te laten groeien en te bloeien.

Daarnaast heeft Talent World me geholpen om mijn passie voor watersport en reizen in mijn werk te integreren. Ik heb de kans gekregen om samen te werken met verschillende watersportbedrijven en studenten te plaatsen bij bedrijven in het buitenland die zich bezighouden met deze sector. Het was fantastisch om te zien hoe mijn passie en interesses werden meegenomen in mijn werk en hoe ik deze kon inzetten om studenten te helpen hun eigen passies te ontdekken en te ontwikkelen.

Kortom, mijn stage bij Talent World was een geweldige ervaring en heeft me geholpen om mijn vaardigheden als ondernemer en mijn passie voor reizen en watersport te ontwikkelen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mogelijkheden en de ondersteuning die ik heb gekregen en kijk uit naar wat de toekomst brengt!