March 15, 2023

Anne-Marije en haar tijd in Suriname dankzij lokale partner!

By admin-290 Views-No Comment

Ik ben Anne-Marije en ik wil graag mijn ervaringen delen over mijn stage in Suriname bij een groothandel. Ik studeer International Business en deze stage was een belangrijk onderdeel van mijn studie. Ik had nog nooit eerder zo’n ervaring gehad en ik was blij dat ik kon rekenen op de hulp van Talent World International.

Voordat ik vertrok, kreeg ik al ondersteuning van Talent World International in Nederland. Ik kreeg advies over hoe ik mijn reis moest voorbereiden, wat ik allemaal nodig had en hoe ik mijn stage het beste kon aanpakken. Ook heb ik deelgenomen aan verschillende trainingen, zoals de Cultuur- en Communicatietraining, waarin ik leerde over de cultuurverschillen tussen Nederland en Suriname.

Eenmaal in Suriname, werd ik hartelijk ontvangen door mijn stagebedrijf en ook door Talent World International ter plaatse. Zij gaven mij advies over de lokale gebruiken en gewoonten, waardoor ik me snel kon aanpassen aan mijn nieuwe omgeving. Ook had ik regelmatig contact met Talent World International in Nederland, wat mij een veilig gevoel gaf en waardoor ik wist dat er altijd iemand was die mij kon helpen als ik vragen had of ergens tegenaan liep.

Tijdens mijn stage kreeg ik veel verantwoordelijkheden en ik merkte dat ik snel leerde. Ik kreeg de kans om mee te werken aan verschillende projecten en om veel te leren over de lokale economie en cultuur. Ik was onderdeel van een enthousiast team en samen hebben we veel bereikt.

Al met al was mijn stage in Suriname een onvergetelijke ervaring, die mij veel heeft geleerd en veel mooie herinneringen heeft opgeleverd. Dankzij de ondersteuning van Talent World International kon ik optimaal genieten van deze ervaring en heb ik het beste uit mezelf kunnen halen.

Voor iedereen die nog een stage of studie in het buitenland gaat doen, raad ik aan om contact op te nemen met Talent World International. Zij hebben mij fantastisch geholpen en ik weet zeker dat ze ook anderen kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen.