March 15, 2023

Studentbegeleider Quincy (ROC Zadkine) aan het woord.

By admin-293 Views-No Comment

Als stagebegeleider bij ROC Zadkine heb ik al vele studenten begeleid tijdens hun internationale stage. Het is altijd fantastisch om te zien hoe deze jonge mensen zich ontwikkelen en groeien tijdens hun verblijf in het buitenland. Maar de laatste tijd heb ik nog meer reden om enthousiast te zijn over de stagebegeleiding die wij bieden, dankzij de samenwerking met Talent World.

Talent World heeft een unieke focus op Generatie Z en hun behoeften. Deze jonge mensen hebben andere verwachtingen van hun stage-ervaring dan de vorige generaties. Het gaat niet alleen om de praktische vaardigheden die ze opdoen, maar ook om de mindset en lifestyle die ze ontwikkelen.

Bij Talent World worden deze factoren geïntegreerd in de begeleiding die zij bieden aan de studenten. Door middel van intensieve coaching, inspirerende workshops en unieke ervaringen, helpt Talent World de studenten om zichzelf beter te leren kennen en hun potentieel te benutten.

Als stagebegeleider zie ik duidelijk hoe deze aanpak werkt. De studenten die met Talent World werken, komen terug met een nieuwe kijk op het leven en hun carrière. Ze zijn zelfverzekerder, hebben meer zelfkennis en hebben vaardigheden opgedaan die hen verder zullen helpen in hun toekomstige loopbaan.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat wij als school breder kunnen inzetten op deze aanpak en kunnen profiteren van de kennis en expertise van Talent World. Samen kunnen wij de studenten van Generatie Z nog beter begeleiden naar een succesvolle toekomst.