April 12, 2023

Coen organiseert Semana Santa Cup en talenreis naar Spanje.

By admin-436 Views-No Comment

Ik ben Coen en ik wil jullie graag meenemen in mijn ervaring als organisator van een talenreis in combinatie met een voetbalprogramma in Barcelona.

Als voetballiefhebber heb ik altijd al de droom gehad om mijn passie te combineren met een taalcursus in het buitenland. Toen ik de mogelijkheid kreeg om bij Talent World International te werken, wist ik dat ik deze droom waar kon maken.

Samen met het team hebben we een programma samengesteld waarbij jongeren de Spaanse taal kunnen leren en tegelijkertijd kunnen trainen bij een voetbalschool in Barcelona. Het was voor mij fantastisch om te zien hoe deze jongeren zich ontwikkelden in het voetbal én de taal.

Wat deze reis nog specialer maakte, was dat we ook culturele uitstapjes maakten en de deelnemers kennis konden maken met de prachtige stad Barcelona. We hebben genoten van het heerlijke eten, de mooie bezienswaardigheden en de bruisende sfeer.

Het organiseren van deze reis heeft me ook geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd hoe ik een succesvol programma kan opzetten en uitvoeren, en hoe ik kan omgaan met uitdagingen die onderweg opkomen. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en trots op wat we als team hebben bereikt.

Voor iedereen die ook een talenreis wil maken en zijn of haar passie wil combineren met een leerzame ervaring in het buitenland, kan ik zeker aanraden om bij Talent World International te kijken. Er zijn tal van mogelijkheden en het team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droom.

Met sportieve groet,

Coen