Disclaimer Talent World Interntional

De informatie op de website van Talent World International is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen wij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op onze website. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Talent World International aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die op deze website is geplaatst. Dit geldt ook voor schade als gevolg van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.

Wij streven ernaar om onze website voortdurend beschikbaar te houden en te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang en gebruik. Wij kunnen echter niet garanderen dat de website te allen tijde ononderbroken, foutloos of vrij van virussen zal zijn. U dient daarom altijd uw eigen antivirussoftware en firewall te gebruiken.

De informatie op onze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij streven ernaar om de informatie op onze website actueel en correct te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie op de website te allen tijde volledig, juist en actueel is. Wij raden u dan ook aan om de informatie op onze website te verifiëren voordat u deze gebruikt.

Links naar andere websites die niet worden beheerd door Talent World International worden uitsluitend ter informatie aangeboden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites. Het plaatsen van links naar andere websites impliceert niet dat Talent World International de inhoud van deze websites onderschrijft.

Indien u vragen heeft over de informatie op onze website, neem dan contact op met Talent World International. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Let op dat het versturen van vertrouwelijke of persoonlijke informatie via internet risico’s met zich meebrengt en dat Talent World International niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van internet voor het verzenden van dergelijke informatie.

Deze disclaimer kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Wij raden u daarom aan om deze disclaimer regelmatig te controleren op wijzigingen.

Als u niet akkoord gaat met deze disclaimer, dient u onze website niet te gebruiken.