al jaren gerichte ontwikkeling onder één dak!

international business, educatie en sport verbinden, dat doen wij

ONS JUBILEUM IS IN

2024

de mensen achter de schermen

Ons T.E.A.M.

"Bij Talent World krijg ik de kans om mijn expertise in online en digital marketing te delen en jongeren te helpen bij het bereiken van hun dromen, vanuit stage of studie, passie of werk. We zijn toegewijd aan het ondersteunen en het bereiken van hun potentieel als ondernemer."

Heleen Verkerk - Business Coach Online Marketing & Design

"Het werken bij Talent World betekent het maken van een echte impact op de toekomst van jonge mensen en hun kansen in het leven. Ik help hen bij het ontdekken van hun sterke punten en het ontwikkelen van inzichten om hun carrière en persoonlijke leven te verbeteren."

Jan van Doorn - Business Coach Finance & Sales

"Talent World International is een inspirerende omgeving waar we ons richten op de behoeften van Generatie Z, de volgende generatie leiders en ondernemers en waar we hen helpen bij het ontdekken van hun potentieel en hun passie."

Curtis Martels - Head of International Business & Sports Development

"Bij Talent World heb ik de mogelijkheid om mijn expertise op het gebied van recruitment en onboarding te gebruiken om de toekomstige leiders en ondernemers te helpen. Het is een opwindende omgeving waar we ons richten op de beste ondersteuning aan deze jongeren."

Waldi Blinker - Recruitment, HR en Detachering

"Als young entrepreneur, een echte Generatie Z-er, kan ik helemaal in touch staan met de jongeren onder onze vleugels. Samen met hen, elke dag weer, bestijgen we op creatieve wijze nieuwe bergen en ons denken, is wat de wereld nodig heeft. Daar zijn wij van overtuigd!"

Christiano Olivacce - Social Media entrepreneur

"Het is geweldig om te werken met een gepassioneerd team dat zich richt op de ontwikkeling van Generatie Z. We zijn toegewijd om hen te helpen hun doelen te bereiken en hun dromen te verwezenlijken, en dat geeft ons veel voldoening."

Jelle Marchand - Adviseur Educatie & Business

MEET THE BRAINS

ONZE YOUNG PROFESSIONALS

Dionne
A.I. Web Designer
Sarah
ChatGPT Marketeer
Bruno
Data Analist
Noa
Project- eventcoördinator
Abdellah
LMS Designer
Play Video

Persoons-, locatie-, & tijdonafhankelijk ontwikkelen......Dat is ons ding!

"Talent World International is een inspirerende omgeving waar we ons richten op de behoeften van Generatie Z, de volgende generatie leiders en ondernemers en waar we hen helpen bij het ontdekken van hun ware potentieel, daar hard voor werken en vorm geven aan hun passie."

onze werkwijze

HOE WIJ HET VERSCHIL MAKEN

"The World is Mine" methode verwijst naar een mindset waarbij iemand zichzelf ziet als de belangrijkste factor in zijn of haar eigen leven en dat ze de controle hebben over hun eigen toekomst en succes. Het gaat erom dat iemand zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en doelen nastreeft, zonder te worden belemmerd door externe factoren. Dit principe stimuleert zelfbewustzijn, motivatie en een proactieve benadering van het leven

 • Zelfbewustzijn
 • Motivatie
 • Proactieve houding
 • Verantwoordelijkheid
 • Creativiteit
Meipaly
Meipaly

Door gebruik te maken van creativiteit en verbeelding (Imagineering) kun je jezelf inspireren en motiveren om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen op een manier die voor jou persoonlijk betekenisvol is. Het doel is om een blijvende indruk te creëren en jezelf te transformeren in de persoon die je wilt zijn. Hiervoor hanteren wij zes Succes Skills, dit zijn: 

 • Wees een prettig persoon
 • Omring je met een denktank
 • Vergroot je zelfdiscipline
 • Wees fit van lijf en geest
 • Heb vertrouwen!

Het doel is om studenten al jong bewuster te maken van hun ware potentie de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn! De studenten krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt naar een toekomst, in alle rollen die zij gaan vervullen. Zij nemen het heft in eigen handen, kijken tegenslag met een glimlach aan en zijn niet meer te stoppen! Hoe?

 • Wie ben je met je hele referentiekader
 • Waar wil je naartoe groeien
 • Werk aan je gewoontes
 • Leer obstakels uit de weg te ruimen
 • Wees dankbaar voor wat je hebt
 • Plan, en hou je aan je strategie!
Meipaly

Interesse IN een SAMENWERKING?