TWI Business

Bij Talent World International begrijpen we dat de overgang van onderwijs naar de arbeidsmarkt een spannende en uitdagende tijd kan zijn voor jongeren van Generatie Z. Onze begeleiding naar en op de arbeidsmarkt is ontworpen om jongeren te helpen hun potentieel te realiseren en hen te ondersteunen bij elke stap van het proces.Onze begeleiding begint met een onboardingsproces waarbij we jongeren helpen bij het ontwikkelen van een arbeidsmarktprofiel. Dit profiel biedt inzicht in de sterke punten en vaardigheden van de jongeren en geeft richting aan hun zoektocht naar een baan die bij hen past.

Arbeidsmarktprofielen

  • Gnoe! Dat wil je niet worden
  • Werknemer
  • ZZP-er
  • Ondernemer
  • Profsporter

Vervolgens bieden we jongeren de kans om deel te nemen aan A.I. projecten die hen helpen om hun cv te upgraden en hun technische vaardigheden te ontwikkelen. Dit stelt jongeren in staat om zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en beter in staat te zijn om de gewenste baan te vinden.

We hebben ook een netwerk van partners die ons helpen om jongeren te koppelen aan projecten die hen in staat stellen om te werken aan echte problemen in de industrie. Dit biedt jongeren de kans om hun vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen in echte zakelijke situaties en oplossingen te bieden voor reële problemen.

Onze begeleiding naar en op de arbeidsmarkt biedt ook trainingen aan jongeren over de arbeidsmarkt en sollicitatieprocessen. Dit omvat workshops over het schrijven van een cv, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het ontwikkelen van soft skills die essentieel zijn voor succes in elke industrie.

Bij Talent World International zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jongeren van Generatie Z bij het vinden van de juiste baan en het ontwikkelen van de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen. Onze begeleiding naar en op de arbeidsmarkt is ontworpen om jongeren te helpen hun potentieel te realiseren en hen te ondersteunen bij elke stap van het proces.