TWI Educatie

Talent World International is gericht op het ontwikkelen van jonge professionals voor de arbeidsmarkt van 2030. Onze dienstverlening bestaat uit talentontwikkeling en onderwijs voor jongeren in het VMBO, Havo en VWO,  het aanbieden van onderwijs als private instelling. evenals begeleiding bij het vinden van de juiste MBO- en HBO-opleiding en stages in binnen- en buitenland.

Populaire opleidingen

Wij ontwikkelen opleidingen op maat, van MBO2 tot en met HBO Bachelors niveau, zie onze meest gekozen opleidingen:

  • Beroepsvoetballer
  • VoetbalMakelaar
  • e-Sports Business Management
  • Sport Data Analist
  • Sports e-Commerce / Digital Marketing

Wij geloven dat elk individu talent heeft en wij willen deze talenten stimuleren en ontwikkelen door middel van persoonlijke begeleiding en training. Onze begeleiding is gericht op het ontdekken van persoonlijke talenten, vaardigheden en interesses, zodat jongeren hun volledige potentieel kunnen bereiken en kunnen bijdragen aan een betere toekomst.

Wij gebruiken sport als middel, niet als doel, om talenten te ontwikkelen en vaardigheden te trainen die van onschatbare waarde zijn in de toekomstige arbeidsmarkt. Ons doel is om jongeren voor te bereiden op de beroepen van de toekomst en nieuwe vaardigheden aan te leren vanuit de bestaande structuren.

Onze dienstverlening is gericht op het individu en wij bieden persoonlijke begeleiding, training en coaching om jongeren te helpen hun doelen te bereiken. Door onze dienstverlening willen wij jongeren in staat stellen om hun talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen te vergroten en hun kansen op succes in de toekomst te vergroten.