TWI Lifestyle

Bij Talent World International weten we dat jongeren van Generatie Z te maken hebben met unieke uitdagingen die hun talentontwikkeling in de weg kunnen staan. Onze lifestyle en mindset trainingen zijn daarom specifiek ontworpen om jongeren te helpen deze obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.

Onze e-learnings Lifestyle & Mindset trainingen

De e-learnings worden door diverse ROC’s en hogescholen ingezet om o.a. mentoraat en BPV lessen vorm te geven. Dit zijn de meest kozen programma’s:

  • Imagineering van je toekomst
  • Persoonlijke Fysieke/Emotionele/Spirituele Groei
  • Thematiseren van je dagen
  • Schrijf je Schijf van Vijf
  • Obstakels overwinnen

Onze mindset trainingen richten zich op het stellen van doelen en het creëren van een heldere visie voor de toekomst. We leren jongeren hoe ze obstakels kunnen omzetten in kansen, en hoe ze hun denkwijze kunnen veranderen om hun volledige potentieel te bereiken. Onze trainers werken samen met jongeren om hun mentale blokkades te overwinnen en hen te helpen zich te concentreren op de toekomst die zij willen bereiken.

Naast mindset trainingen, bieden we ook lifestyle trainingen aan. Deze trainingen richten zich op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die bijdraagt aan de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. We leren jongeren over gezonde voeding, beweging en rust, en hoe deze factoren kunnen bijdragen aan hun algehele welzijn.

Onze trainingen omvatten ook imagineering, een innovatieve benadering die jongeren leert hoe ze hun verbeeldingskracht kunnen gebruiken om hun doelen te bereiken. Imagineering is een krachtige tool die jongeren in staat stelt om hun toekomst te visualiseren en hun eigen weg te creëren naar succes.

Bij Talent World International zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jongeren bij het bereiken van hun volledige potentieel door middel van onze lifestyle en mindset trainingen. We geloven dat deze trainingen jongeren kunnen helpen om obstakels te overwinnen en hun dromen te verwezenlijken, waardoor ze klaar zijn voor succes in de toekomst.