TWI Sports

Bij Talent World International geloven we dat sport niet alleen belangrijk is voor een gezonde levensstijl, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling. Daarom bieden we jongeren van Generatie Z een uniek sportprogramma aan, waarbij we hen begeleiden naar hun sportieve doelen. Bij Talent World International bieden we niet alleen een sportprogramma aan, maar ook de mogelijkheid om een Gap Year oplossing te vinden voor mbo- en hbo-studenten. Door middel van stages in binnen- en buitenland kunnen studenten hun talenten ontwikkelen en tegelijkertijd waardevolle werkervaring opdoen.

Populaire buitenlandse sportprogramma’s :

  • Cristiano Ronaldo Cup in Madeira (Portugal)
  • Copa Semana Santa in Barcelona (Spanje)
  • Talent ID Camps in Florida (USA)
  • Soccer Trials NewCastle United (UK)

Onze stages zijn gericht op het opdoen van praktijkervaring in een branche die aansluit bij hun studie en persoonlijke interesses. Dit kan variëren van een stage bij een start-up in de tech-industrie tot een stage bij een non-profit organisatie in de sociale sector. Door deze ervaringen kunnen studenten hun vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en tegelijkertijd hun CV versterken.

Door de combinatie van ons sportprogramma en stageprogramma, bieden we jongeren de mogelijkheid om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun carrièremogelijkheden te verbeteren. Het vinden van een passende Gap Year-oplossing kan een uitdaging zijn, maar bij Talent World International staan we klaar om studenten te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun toekomst.