TWI Stage

Bij Talent World International richten we ons op de talentontwikkeling van jongeren met het oog op de arbeidsmarkt van de toekomst. We bieden een uitgebreide dienstverlening aan, waarbij we onze jongeren ondersteunen bij het vinden van stages, het intern ontwikkelen van een Young Professionals hun CV en werkervaring opdoen in hoogwaardige  projecten.

Populaire stages

Bekijk het TWI Stagebureau om alle mogelijke stages te zien. De populairste stages in binnen- en buitenland zijn:

  • Assistent Manager Internationale Handel
  • Junior Accountmanager
  • Business Intelligence Management
  • E-Commerce (Specialist)
  • Retailmanager
  • Sport & Bewegen

Stages bieden onze cliënten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen in een professionele omgeving. Door middel van intensieve begeleiding en coaching zorgen we ervoor dat onze cliënten het beste uit hun stage halen en hun talenten en vaardigheden verder ontwikkelen.

Daarnaast helpen we onze cliënten bij het opstellen van een young professionals CV, waarbij we ons richten op de sterke punten en talenten van onze cliënten en deze op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren. Hierdoor vergroten we de kans op het vinden van de juiste baan of stageplaats.

Tot slot bieden we onze cliënten de mogelijkheid om zich te laten detacheren op projecten, waarbij ze de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden in een professionele omgeving. Door middel van uitdagende projecten en persoonlijke begeleiding stimuleren we onze cliënten om het beste uit zichzelf te halen en zich verder te ontwikkelen tot toekomstige professionals op de arbeidsmarkt.

BEZOEK TWI STAGEBUREAU