Abdellah

LMS Designer

Als LMS (Learning Management System) Developer ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van LMS-oplossingen voor organisaties. In simpel Nederlands, bouw ik mee aan volledige online academies. Ik werk daarbij samen met het ontwikkelingsteam en de klant om de vereisten van het LMS te definiëren en te ontwerpen.

Dit omvat het creëren van een LMS-architectuur, het omschrijven en opzetten van leertrajecten en -programma’s, het creëren van evaluatiemethoden en het instellen van gebruikersrechten en -toegang. Ook ben ik verantwoordelijk voor het integreren van het LMS met andere systemen en het bieden van technische ondersteuning en onderhoud.

Het is belangrijk dat mijn opvolger of nieuwe collega kennis heeft van de nieuwste trends en ontwikkelingen in e-learning en LMS-technologie en deze kennis kan toepassen om de LMS-oplossing zo efficiënt mogelijk te maken. Een goede opvolger van mij heeft uitstekende technische vaardigheden, is in staat om te communiceren met verschillende stakeholders en heeft ervaring met het werken in een snel veranderende omgeving.

  • Experience:HR, Legal & Insurance - MBO4
Dionne
A.I. Web Designer
Sarah
ChatGPT Marketeer
Bruno
Data Analist
Noa
Project- eventcoördinator
Koen
Content Prompter